Zoete Suzy Landa Roze Tormijn Liefhebbers.

Ik hoop dat je in de stemming bent voor iets prachtigs vandaag, lieverds. Deze Suzy Landa roze toermalijn lekkernijen keken Instagram aan, en ik kon het niet tegenstaan ​​om ze met je te delen.

Een Suzy Landa roze toermalijnring. In witgoud met diamanten.
Een heerlijke roze toermalijn, in helderwit goud en overal gesprongen met lichte, witte diamanten.

Ik hou van de manier waarop Suzy Landa speelt met textuur en ruimte. Kijk maar eens hoe ik denk dat het feit dat elke accent diamant in zijn eigen metalen behuizing zit met de ruimte tussen hen, en hoe dat ontwerp op de galerij van de ring met echte metaalbultjes wordt gehaald. Dit soort ontwerpelement is wat ik denk aan de handtekening van Suzy Landa, en het serveert haar heel goed hier.

Een Suzy Landa roze toermalijn ketting in witgoud met diamanten.
Hallo schoonheid!

Dit is de eerste van de Suzy Landa roze toermalijn stukken die mijn oog gevangen hebben. Het is zo fantastisch, ik kan het er niet eens aan doen. Het doet me eigenlijk aan dat Edwardian hanger herinneren dat ik een miljoen jaar geleden heb gekenmerkt toen ik nog een kleine baby blogger was. Behalve dat Suzy’s versie alle dingen zijn modern en slank, dat het antieke stuk exemplaar Edwardian fussiness.

Ik meen dat niet kritisch – ik hou heel erg van Edwardian fussiness.

Een paar Suzy Landa roze toermalijn oorbellen in witgoud met diamanten.
Oorbellen! Iedereen is als een bevroren mobiel met een roze toermalijndruppel in het midden. De juxtapositionering van de diamantlaag met de gladde en gekolde lagen is zo tekstueel fascinerend.

Mijn favoriete ding over deze stukken is dat ik zou hebben verwacht dat ze beter in geel goud zijn: roze toermalijn en geel goud zijn twee van mijn favoriete dingen. Er is iets perfect over deze Suzy Landa roze toermalijnstukken in witgoud met hun sprankelende diamanten. Het effect is helder en fris, zonder te zwaar te voelen (altijd een risico met grote roze stenen).

Moeilijk om die zijaanzicht te weerstaan.

Wat vind je van deze Suzy Landa roze toermalijn stukken, mijn dames? Laat ze je hart pittiger worden, zoals ze hun doen?
Google Translate for Business:Translator ToolkitWebsite Translator

Geef een reactie