De sculpturale elegantie van beolli voor vitae ascendere.

Ik heb goed nieuws voor degenen die gek zijn voor modern architectonisch ontwerp: Vitae Ascendere breidt uit! Niet alleen bieden ze een nieuwe lijn, Beolli voor Vitae Ascendere, zij lanceren winkelruimte in het SoHo Grand Hotel – de grote opening is vandaag!

Ik kan je niet veel vertellen over hun winkel omdat ik nog niet ben geweest, maar ik kan je alles vertellen over Beolli voor Vitae Ascendere!

Beolli voor Vitae Ascendere18k roosgoud en gekleurde parelring met Beolli-diamanten voor Vitae Ascendere. Is een lijn ontworpen door Olga Baranova, een sieradenindustrie vetran met een unieke visie. Olga’s sieraden tour begon met een opleiding aan de prestigieuze Stroganov Moscow University of Art. Van daaruit verhuist ze naar New York en geniet zij van een succesvolle carrière die voor andere sieradenontwerpers werkt.

Met haar nieuwe lijn, Beolli, heeft Olga uiteindelijk de mogelijkheid om ontwerpen te creëren die haar esthetiek vereisen, in plaats van te werken om de visie van anderen te realiseren.

Bovenstaande stuk – de mooie gesneden piramide ring in rozegoud met amethist – is een perfect voorbeeld van wat ik van Beolli van Vitae Ascendere hou. De ring is objectief mooi, maar het is ook zo interessant! De slanke uitsnijdingen echo het silhouet van een grotere ring, maar op een manier die je laat denken, kan de helft van deze ring spontaan worden vervoerd naar een andere dimensie. Het lijkt te vragen, “Is dit ontwerp ongewoon, of zijn alle andere ringen ongewoon?”

Dat gevoel van verschuiving van perspectief, van de plotselinge kennis die je vooraf begrijpt hoe je kijkt en misschien alles wat je weet, is verkeerd, is een effect die ik heb meegemaakt in veel Beolli voor Vitae Ascendere-stukken. Ik heb het goed genoten.

Gedurende bijna 5 jaar diamanten in de bibliotheek, ik had het geluk om een paar stukjes juwelen te zien, dus het ontdekken van iets echt buitengewoon is altijd een genoegen.

Beolli’s geweldige, sculpturale sferische diamantring voor Vitae Ascendere, met 2,1 karaat diamanten. De Cone Ring is een van Beolli voor de sterstukken van Vitae Ascendere. Deze edgy design features net meer dan twee karaat diamanten, verbrand in plaats van kraalset, en omringd door mat, zandblast metaal voor een fascinerend contrast van texturen.

Ik had het plezier om dit stuk te lang geleden te proberen, en het is zelfs meer bewondering in persoon. Het is chock vol diamanten – en echt heel groot – maar vanwege het matte metaal voelt het veel minder ostentatie dan men zou kunnen verwachten. Een serieuze originele cocktailring.

 

Twee mooie oorbellen van Beolli voor Vitae Ascendere. Ik heb geconcentreerd op ringen, vooral omdat ik vind Beolli voor Vitae Ascendere’s cocktail ringen des te fascinerend, maar er is meer op de lijn dan alleen vingerblauw.

 

Hier zijn ook twee paar oorbellen van de lijn. Deze stukken zijn een goed voorbeeld van hoe Olga’s dure, frisse visie ook non-ring stukken vertaalt.

Kussen gestreepte Zuidzee parelring door Beolli voor Vitae Ascendere. Dit is de kussen gestreepte Zuidzee parel ring in geel goud. Je zag zijn rozengoud en diamant vos bovenop. Deze ringen zijn zo cool op de vinger, en echt comfortabel gezien al hun ongewone hoeken.

De handstukken beschikken over de meeste cijfers in deze grotendeels abstracte lijn. Het speelse gebruik van de ruimte langs de oorbel en alleen voor de polsen van de handen binden deze ontwerpen in de rest van de collectie.

Hier is iets heel spectaculair om te eindigen: de Big Band ring. Dit ontwerp voelt als een kleine glamoureuze glijbaan die je op je vinger plaatst. Een andere interessante, unieke manier om ruimte te verzorgen.

Wat vind je van deze Beolli voor Vitae Ascendere designs, mijn mannen? Vind je hun perspectief zo verfrissend als ik?

Geef een reactie