De nieuwe Alexis Kletjian-schedelontwerpen.

Als je veel tijd door de sieraden brengt, ben je waarschijnlijk al verliefd op de nieuwe Alexis Kletjian-schedelontwerpen.

Deze grinnende kleine memento mori charmes nemen de wereld door de storm.
Memento mori is een motief zo oud als de tijd; Ik waardeer meer en meer als ik ouder wordt en meer van het leven zien.

Het idee van juwelen die je eraan herinnert dat de dood komt, kan makkelijk lijken, maar als je er vanuit de flip naar kijkt, als een herinnering dat het leven vluchtig is en dat je je moet waarderen, is het een mooi bericht.

Ik hou van deze Alexis Kletjian schedel charmes! In geel goud met diamanten, smaragden of robijnen.
De Alexis Kletjian schedel charmes slaan het perfecte evenwicht: ze zijn niet overdreven gruwelijk of overdreven cutesey. Ze zijn gewoon perfecte kleine schedels, gemaakt in edele metalen en edelstenen.

Ik ben gedeeltelijk tegen het gele goud, maar ik kan niet beslissen welke edelstenen ogen ik het leukst vind. Ze hebben allemaal hun charmes.

Ik hou van deze Alexis Kletjian schedel stukken.


De schedels komen als hangers, dia charmes, of als de details op helemaal chique manchet armbanden; Dus wat jouw favoriete sieraden stijl is, er is een Alexis Kletjian schedel die voor u past.

Geef een reactie