De Tory Burch Juliette Tas

Meestal, als een tas onder een prijsniveau valt onder die van de voornaamste ontwerperopties, kun je … zien. Niet alleen lijken het leer en de hardware niet zo luxueus, maar voor een lange tijd werden zakken op die prijspunten gemaakt met jonge, casual klanten in gedachten, wat betekende dat ze meer kans hadden om zo slouchy of verfraaid te worden dat ze Ik maak slechte werkopties.

In de afgelopen vijf jaar en vooral met het succes van Mansur Gavriel’s slanke en verfijnde hedendaagse stijlen, hebben meer merken hun onder- € 500 opties verhoogd om op volwassenen aan te spreken die gewoon niet € 2,000 op een zak willen uitgeven . Dat is een geweldige gebeurtenis voor klanten voor alle prijspunten, en het heeft ons fantastische tassen gebracht, waaronder de gloednieuwe Tory Burch Juliette Top Handle Bag.

Deze tas had eerst een oogje op een casual scroll door de nieuwkomers bij Neiman Marcus, en voordat ik haar informatie kon lezen, was mijn hersenen onmiddellijk Alexander McQueen geregistreerd als de meest waarschijnlijke ontwerper. Het is precies het soort midcentury-traditionisme dat het merk heeft, maar in dit geval is de ontwerper Tory Burch en de prijs is niet vier cijfers; Het is € 448, beschikbaar in Bourgondië, Marine en Black.

Op acht centimeter breed, is de tas nog groot genoeg om op je iPhone te passen (zelfs als het groot is!) En wat essentieel, waardoor het perfecte weekend of avondoptie is voor het komende koeler weer, dat vaak iets vraagt Een beetje meer op maat en geavanceerd.

We zijn altijd voor zakken die duurder lijken dan ze eigenlijk zijn, en deze past perfect bij de rekening. Koop via Neiman Marcus voor € 448.

Geef een reactie