Ijsbeertasje van Kate Spade

Kate Spade is momenteel een van mijn favoriete handtasontwerpers. Seizoen-na-seizoen komt ze uit deze schattige nieuwigheidszakken die passen bij een thema naar het seizoen. Dit winterseizoen is het gecentreerd rond de ijsbeer. Ik kan er niet genoeg van krijgen. De afbeelding hierboven is mijn favoriet van de nieuwe collectie, de Kate Spade-ijsbeer ‘Caution to the Wind’ tas.

Wie vindt er geen ijsberen schattig? Deze furrye kleine ijsbeer maakt me zeker van genot! Deze kleine kruislichaamzak is in de vorm van een voorwaartse ijsbeer gesneden. Aan de voorkant is een applique van scheren, om onze vriend een fuzzy uitstraling te geven. Je kunt zijn oren, ogen en neus zien. En vergeet zijn voorpoten niet! Nu durf ik je de zak om te zetten om de rug te zien. Je zal niet teleurgesteld worden, ik beloof het! De rug heeft een schattig poof voor een staart! Gewoon voor de lol, de ritssluiting op dit stuk is eigenlijk een kristal verfraaide vis. Ik veronderstel dat dat geschikt zou zijn voor een ijsbeer, hé? Ik hou echt van dit stuk en, hoewel het een nieuwigheid is, denk ik dat het er goed uitziet in een verscheidenheid aan outfits. Dus als u een beetje quirkiness wilt toevoegen aan uw stijl, vraag ik u deze uitnodigende kruislichaamzak uit te checken!

Geef een reactie