Kun je de beelden op deze antieke locket ontcijferen?

Ik zag een aantal echt spectaculaire juwelen bij de Original Miami Antique Show. Ik ben nog steeds diep in het bewerken van de vele, veel foto’s die ik heb genomen … en ik kijk ernaar uit deze schatten snel met je te delen.

Een van die stukken was een locket – een locket zo fantastisch en volkomen, vreemd – dat ik gewoon niet meer kon wachten om het aan u te tonen.

Een fantastisch ongewoon antiek slotje van Craig Evan Small. Opgemerkt bij de Originele Miami Antique Show.
Mijn favoriete onderdeel van dit slot is het mysterie dat het vertegenwoordigt. Dit portret is zo erg vreemd dat niemand – niet de juwelier die het bezit, niet ik, niet een van de andere verzamelaars die er gekeken zijn – kan achterhalen wat het betekent. Dit soort ontwerp uit dit tijdperk was zeker bedoeld om iets specifiek te noemen of iets voor te stellen, maar het blijft een raadsel voor nu.

Tenzij je me helpt om het mysterie op te lossen?

Dit is wat we weten: dit 18 karat geelgoud antieke locket dateert tot het Victoriaanse tijdperk en heeft een gestileerde emaille portret van een vrouw omringd door een frame met rooskleurige diamanten. Het is momenteel te koop aangeboden door Craig Evan Small.

Een fantastisch ongewoon antiek slotje van Craig Evan Small. Gesignaleerd op de Originele Miami Antique Show.
Heb je ooit iets zoals haar gezien ?! Zo geweldig bizar.

Haar jurk lijkt op zijn minst gedeeltelijk architectonisch; Craig Evan Small’s beschrijving zegt dat de rok eruit ziet als een kolom, en ik ga akkoord. En haar voeten lijken een of andere … bouwelement te zijn, of misschien wel een gereedschap?

Het vage architectonische thema gaat door met het item in de hand van de locket lady. Ik dacht dat het misschien wel een soort landmeter zou zijn, maar mijn onderzoek heeft niets opgevonden dat er helemaal uitziet.

Ik vond dit, een Lady’s Archery Score Kit, maar dit zou blijkbaar redelijk klein zijn en ontworpen om van de riem te hangen als een chatelaine, terwijl het mysterieuze item van onze locket lady veel groter lijkt. En dan is er haar hoed … die ik helemaal niet begrijpen kan.

Een fantastisch ongewoon antiek slotje van Craig Evan Small. Binnen en buiten uitzicht. Gesignaleerd in de Originele Miami Antique Show. Er zijn twee foto’s binnen in het slot, maar ze bieden geen extra aanwijzingen. Ze zijn wel aardig schattig.

Kan een van jullie dit mysterieuze mysterie oplossen? Wie is deze vaag architecturale dame, en wat probeert ze ons te vertellen?

Geef een reactie