Merken verkopen nu leren pull-tie zakken

Alle talen worden onderhandeld en onvolledig, maar in het algemeen doen we het beste dat we kunnen. Je weet ongeveer wat een handtas is omdat iemand, waarschijnlijk jouw moeder, het woord heeft geleerd terwijl je bij haar als kind was, en dat idee heeft je door het voortdurende verbond van het woord en het fysieke object versterkt Het is bedoeld om te noemen Maar net als de vraag of een hotdog een sandwich is, heeft het voor schijnbare jaren eindeloze low-stakes skermutselen geïnspireerd over Facebook en Twitter. Er zijn vaak dingen die aan de rand van een definitie van een woord zitten en mensen verstoord maken wanneer ze worden gecategoriseerd. Dus vanmorgen ben ik hier om te vragen: is een draagtas plotseling een koppeling, alleen omdat het van leer gemaakt is? Is het een handtas?

In de zin dat je een structuurloze, strapless draagtas kunt gebruiken om jouw bezittingen met je door de wereld te dragen, dan veronderstel ik ja, het is een handtas. Onder een definitie meer gedetailleerd, is het waarschijnlijk een “kleine leder goed” in het beste, maar dat heeft ze niet gestopt van het opvangen in handtas secties hier en daar onlangs. Dit is een van die microtrends Een soort zaag komt (ik herinner me dat Alexa Chung een paar maanden geleden een soortgelijke pouch-koppeling had, ongeveer dezelfde tijd een vriend vroeg om te kijken of iemand een goede fluwelenversie had gezien), maar Ik vraag of dit een blik is die iemand eigenlijk buiten straatstijlster en de mensen die obsessief over hun uiterlijk willen, willen. Een deel van de psychologie van luxe tassen voelt je alsof je iets aanzienlijk en zorgvuldig bewerkt hebt; Zelfs kleine ritszakken die bedoeld zijn om rond te rijden in grotere tassen hebben meestal een beetje structuur en hardware.

In plaats daarvan herinneren ze me aan een ander ding dat bij de hand komt, een handtas begeleidt: een stofzak, meestal gemaakt van dun katoen, bedoeld om fijn leer tegen stof en zonlicht te beschermen, altijd bij de bovenkant bij een pull-tie verzameld. Zitten deze bijna-koppelingen met stofzakken? Is het een soort touwtaszakmatryoshka situatie? Wat er ook hier gebeurt, zijn in ieder geval meestal niet te duur.

Ze hebben een beetje beroep in en van zichzelf, veronderstel ik. Een koppeling tijdens de dag is altijd aan de wereld aan het signaleren dat je de zeldzame persoon bent die een manier hebt gevonden om jezelf te ontdoen van het grootste deel van de dagelijkse drudgery waarmee de rest van ons tegenstrijdigt. En ik denk dat dit idee aan zijn Logisch extreem: je bent zo comfortabel en ongedwongen dat je slechts een paar stalen leerwurms nodig hebt die vastgehouden worden om al je aardse behoefte te houden.

Geef een reactie