Patricia Chang Hamster Card Case

Het is niet elke dag dat je een accessoire zo schattig ziet als dit Patricia Chang Hamster Card Case. Voor mij denk ik dat een deel van de beroep is hoe het me doet denken aan Hamtaro! Met deze schattige kleine hamsterkaart hoes maakt het thema liedje in mijn hoofd steeds weer.

Persoonlijk ben ik niet zo groot op kaartgevallen. Echter, dit stuk is net zo schattig, ik kon het niet weerstaan om een kijkje te nemen. De details zijn zeer onverwacht. Kiezelleer dient als basis, waardoor het lichaam, de oren en de pleister over het oog worden gecreëerd. Dat gedeelte is natuurlijk wel normaal. Maar kijk even dichterbij. De ogen zijn gevarieerd “stenen” en de kleine voeten zijn snaren van kleine zaadkralen. Er zijn details zoals deze die me denken dat dit stuk extra speciaal is. Met slechts 3 kaartslots en een middenzak is het waarschijnlijk niet het meest praktische accessoire ter wereld. Zo schattig als het is, maar ik voel me dat ik dat zou kunnen overzien. Ik bedoel, het is immers een hamster.

Geef een reactie