Andreoli’s prachtige brioletten

Ik hou van slimme sieraden en subtiele juwelen en alledaagse sieraden, maar soms wil je gewoon je ogen op een grote, sappige, boeiende showstopper. Dat gaan we vandaag doen, met een beetje hulp van Andreoli.

 

Een ongelooflijke Andreoli ketting met 16.17 karaat diamanten en 328.28 g amethist briolettes!

Het ding dat deze Andreoli-stukken zo opvallend maakt – naast de duidelijke kenmerken van grootte, kleur en pure glamour – is het enthousiaste gebruik van briolettes. In dit stuk zijn de grootste edelstenen brioletten: degenen die eruit zien als weelderige, beven druppeltjes van paarse dauw.

Mooie Andreoli oorbellen met 2,16 karaat diamanten, 9,25 g ronde blauwe topaas en 46,90 g druppelblauwe topaas. Ik hou van die brioletten! Dus glam.
Een briolette is een charismatische, overvloedige manier om een ​​juweel te snijden. Een gefacetteerde traanvormige vorm met veel variëteiten, brioletten glanzen uit alle hoeken, waarbij een constante, steeds veranderende fonkeling wordt gepresenteerd, in plaats van de geconcentreerde flitser van een moderne ronde briljante snede.

Brioletten worden vaak op een manier gezet waardoor ze kunnen bewegen, licht reflecteren van hun vele factoren in een steeds veranderende dans. Met andere woorden, ze zijn een super sexy edelsteen gesneden, zwoel en overvloedig.

Een ongelooflijke Andreoli ketting met 11,63 karaat diamanten en 306.23g peridot. Druppelen met briolettes!
Bijvoorbeeld: stel je voor dat deze Andreoli-ketting wordt gedragen. Elke luscious peridot briolette zou rustig tegen de krommen van de décolletage van de gelukkige drager rusten, met zachtjes van kant tot kant met elke adem die ze nam. Met elke subtiele beweging zou het gefascineerde druppel het licht op een enigszins andere manier vastleggen, beven met een constante regen van glans.

Mooie Andreoli oorbellen met 2.00 karaat diamanten en 71.13 g amethist. Hoe zit het met die brioletten? Briolettes zijn een van ’s werelds oudste edelsteenbesneden. Een bijzonder beroemde briolette – de legendarische Briolette van India – is een 90+ karaat wonder dat ook een van de oudste diamanten bestaat.

Het is ook echt mooi.

Hoewel de Indiase afkomst is, begint de Briolette van India met de vroegste verschijning in het bezit van Eleanor van Aquitaine in de 12e eeuw. Het ging dan door vele bekende handen, waaronder koning Henry II van Frankrijk, Cartier en Harry Winston. Het wordt momenteel geacht aan een particuliere Europese verzamelaar te behoren.

Een ongelooflijke Andreoli briolette ketting met diamanten en blauwe topaz. Deze Andreoli briolette-stukken dienen het soort ultra glamour dat ik in de gezichten van beroemdheden wil schudden als ik ze zien lopen in het rode loper met een paar diamantknopen.

In een wereld waar je dit voor je had, waarom zou je het niet dragen?

Geef een reactie