Prada Plex Ribbon Bag

Een van de meest gestelde vragen van lezers is “welke tas moet ik dit seizoen kopen?” Welke snobs, laat me je voorstellen aan je nieuwe favoriete tas! De Prada Plex Ribbon Bag heeft alle mogelijkheden van een ‘It’ tas en meer. Met dubbellaags lederen “lint” flaps die oh-zo nonchalant zitten – het is nog steeds trendy, toch volledig klassiek in vorm met moderne contrasterende plexiglas gespen. Het is letterlijk de perfecte tas en je weet dat ik dit niet licht zeg.

De geometrische gesp ziet er ingewikkeld uit, maar is verrassend makkelijk te manoeuvreren – een snelle trekking en je hebt toegang tot je iPhone. De 11 “maat is ook op punt en brengt u van dag tot nacht moeiteloos. Ik had de moeilijkste beslissing om één te kiezen! Gelukkig had ik maar één glas wijn voor de lunch voor het winkelen of ik had meerdere kleuren opgevuld! Na veel debat ging ik eindelijk met het prachtige ijsblauw en lichtroze gesp.

Geef een reactie