Speelse lente brights van shebee.

Ik ontdekte deze SheBee ketting terwijl ik een verhaal voor Instore Magazine onderzoekde en ik vond het zo leuk dat ik hier ook moest opmerken.

De prachtige Daisy Chain halsketting door SheBee, met felgekleurde sapphires en tourmillated quartz in zilver en goud. Is het niet fabelachtig?

Dit vreugdevolle SheBee-stuk heet de Daisy Chain necklace – een grillige naam die deze speelse maar mooie geest perfect onderscheidt.

SheBee’s Daisy Chain ketting is sterling zilver met rhodium plating, wat voor die rijke, donkere look naar het metaal zorgt. Het zit met kleurrijke sapphires en tourmillated quartz, met vergulde details.

Gemengde metalen, gemengde stenen, gemengde kleuren – geen wonder dat ik het zo leuk vind. Visuele interesse in overvloed!

Detail van de prachtige Daisy Chain halsketting door SheBee, met felgekleurde sapphires en tourmillated quartz in zilver en goud.Hier is een kijkje naar die madeliefjesachtige elementen: je kunt het tourmillated quartz binnen zijn vergulde grens zien, omringd door kleurrijke saffieren In donkerder metaal.

Ik denk dat het gebruik is van het ommuurde kwarts dat deze ketting zo fantastisch maakt zoals het is – het is een onverwachte textuur en introduceert een iets ernstiger organisch element in het ontwerp.

Ik zou je oorspronkelijk alleen maar de ketting laten zien, maar ik kan niet weerstaan ​​om de oorbellen en armband met je mee te delen.

Klaar??

Fan armband van SheBee, met kleurrijke sapphires en tourmillated quartz in zilver en goud.

Hier is de armband!

Het is een open manchet, met saffier en kwartselementen aan de uiteinden. Ik hou van hoe dit stuk overgangt van eenvoud tot bursts van vivacity aan de uiteinden. En dat gemengde metaaldetail is subtiel, maar het goud voegt zo’n goed contrast tussen het kwarts en het donkere zilver van de rest van de armband toe.

Fan drop oorbellen door SheBee, met kleurrijke sapphires en tourmillated quartz in zilver en goud. En hier zijn de oorbellen. Lang en lineair, met een schitterende, asymmetrische progressie van kleuren.

Ik hou van hoe veel variatie SheBee ermee komt om dit motief te herrangschikken – het is bloemen, het is fans, het is verticaal, het is horizontaal – deze stukken zijn duidelijk allemaal gerelateerd, stylistisch, maar ze voelen elkaar uniek.

Ik ben al een tijdje fan van SheBee’s lichte, speelse ontwerpen, maar ik bezit nog niet zelf iets van dit super leuke merk. Ik denk dat ik dat misschien moet verhelpen. Wie heeft geen gelukkige juwelen nodig in hun leven?

Wat vind je van deze stukken, mijn mannen? Hou je ook van hen

Geef een reactie