Super stoere oorbellen!

Als schrijver let ik op de woorden die ik mezelf vind om de juwelen die ik zie te beschrijven. Veel stukken zijn mooi, glamoureus, interessant of uniek – maar niet dat veel zijn gewoon helemaal cool. Deze nieuwe Dana Bronfman oorbellen zijn echter een spectaculair voorbeeld van totale koelheid.

Een nadere blik op de nieuwe Dana Bronfman oorbellen. Wat maakt er iets cool uit? Ze zijn interessant, ongewoon, fris – ze verrassen en verrukken het oog op een manier die niet precies mooi is, maar nog steeds aangenaam te zien is. Ze zijn vol van ja.

Ik voel me dikwijls zo over het werk van Dana Bronfman, maar de oorbellen uit haar laatste collectie gaan echt verder uit in pure pureheid. Deze stukken maken het ontwerp van de ontwerpers handtekeningbewegingen en vermenigvuldigen ze tegen elkaar om iets vet en volstrekt onweerstaanbaar te maken.

Dana Bronfman oorbellen met zwart rutilated quartz en witte en gele diamanten (4,45 tcw). Laten we beginnen door een kijkje te nemen op het eerste paar dat mijn oog heeft gevangen. Er gebeurt veel hier, dus we nemen het een stap tegelijk.

De overgronden – aka de bovenkant van de oorbellen – zijn twee gouden cirkels doorgepoetst met ronde gaten, die het ontwerp van veel van Dana’s Occulus collectie echo. Deze leiden tot snaren van verbonden witte en gele diamanten in geel goud, wat leidt tot twee stukken rutilated quartz.

En spreken van dat rutilated quartz … lijkt het niet zo interessant? Is er iets speciaals aan de hand?

Terug detail; Dana Bronfman zwart geperforeerde kwarts Oculus mismatched oorbellen met witte en gele diamanten (4,45 tcw). Omdat Dana Bronfman een genie is, zet ze deze peervormige zwarte rutilated quartz druppels in de weg die het licht schijnt door de kwartsschijfjes echo het Occulus design In de oorringen van de oorbellen.

Het is een briljant idee, totaal uniek, en voegt het coolste element van schaduwspel toe aan deze schoonheden. Gebruik rutilated quartz = cool, waardoor rutilated quartz polka dots = SUPER cool.

 

 

Dana Bronfman oorbellen met 8 cts chrysocolla en .5 cts diamanten in 18K geel goud. Deze Dana Bronfman oorbellen verwijzen nog eens de Occulus collectie … maar met extra kleur!

Dat perfecte aquablauw is chrysocolla, en de juxtaposition met de boterachtige 18k gele goud en heldere diamanten is prachtig. Er is veel om van deze oorbellen te houden, maar ik denk dat mijn favoriete deel is hoe ze symmetrisch zijn door alle kleine details bovenaan naar de kleinste diamant – en dan nog steeds alsymmetrisch aan het einde.

Dana Bronfman oorbellen in 18K geel en roosgoud met diamant pave.Ik had eigenlijk het genoegen om te proberen op een versie van deze Dana Bronfman oorbellen in een Metal & Smith evenement, hoewel ik niet geloof dat ik toen een goede foto kreeg.

De blokkerende, pyramid-esqe vormen die de meerderheid van deze lange, lineaire oorbellen vormen vormen het bouwsteen van veel Dana Bronfman-ontwerpen. Ik hou van een slanke, hangende lijn oorbellen; En het feit dat deze bestaan ​​uit verwachte, herhalende elementen in gemengde metalen met diamanten ingegoten, maken ze veel interessanter dat het gemiddelde paar met dit silhouet.

Dana Bronfman goudkleurige kwarts Oculus mismatched oorbellen met witte en gele diamanten (6.12 tcw). Deze schoonheden zijn de gouden neef van het eerste paar dat we hebben bekeken, maar met een belangrijk verschil: die prachtige, bolvormige blobs van gouden rutilated quartz zijn volledig achtergelaten Alleen, met niets om te voorkomen dat het licht doorheen schijnt,

Wat denk je, lieverd? Welke van deze paren Dana Bronfman oorbellen houdt u het meest van?

Geef een reactie