Zimmermann Circular Link Bag

Er zijn niet veel Australische handtasontwerpers daar, maar als een nieuwe opkomt, is het altijd interessant. Hier hebben we Zimmermann, die is die niet noodzakelijkerwijs onlangs pop-up-zij zijn sinds 1991 geweest. In plaats daarvan is het meer als een opleving. Zimmermann heeft een aantal echt mooie handtasstijlen uitgezet en ik merk er voor op. Hier afgebeeld is een bepaalde stijl die mijn oog heeft gevangen. Neem een ​​moment en ontdek de Zimmermann Circular Link Bag!

Ergens tussen casual en chique, maar met een twist, Zimmermann handtassen wordt gezegd om de Australische stijl te epitomeren. Nu kan ik daar niet aan praten omdat ik geen Australisch ben. Wat ik weet is dat deze tas zeker een heel leuk en uniek stukje is door iedereen’s normen. Ik hou absoluut van de naakte kleur. Het is zo een warme kleur, ook als we in de wintermaanden vooruitgaan. Ik hou ook van het gekoppelde leerontwerp. Het creëert zo’n geweldige, bijna hekelachtige textuur en een interessant patroon. Het doet me eraan denken aan een zonnestraal op een manier. De crossbody band voegt ook wat veelzijdigheid toe aan deze stijl, maar helpt ook om dat semi-casual element te behouden. Ik denk dat deze lieve tas goed uitziet met denim en een gezellige trui.

Geef een reactie