Zwart, wit en briliant

Hemmerle geeft een eerbetoon aan het stuk dat de hedendaagse esthetische juwelierswinkel van München op dit moment revolutionair heeft gemaakt. In 1995 heeft Stefan Hemmerle een speciale opdracht voor een ring door een familievriend, die Berlijn-ijzer voor kostbare juwelen heeft gekozen, geïnspireerd om een ​​diamant in goud of platina te zetten maar in zijn vriendin’s geliefde ijzer. Het opvallende resultaat van een briljante witte diamant die sterk in een zwarte ijzeren montage zit, wordt de springplank voor toekomstige Hemmerle juwelen. Meer dan twintig jaar later, gaat Hemmerle door met zijn brazen trailblazing in de hedendaagse juwelenontwerp.

In de lente springt de combinatie van zwarte ijzeren en witte diamanten terug in het heden in verscheidene stukken van de nieuwste stukken van Hemmerle, waaronder een paar dynamietoorbellen, waarin een paar oude Europese gesneden diamanten scintilleren in een halo van ijzeren ijzeren stekels . Er is ook een brede ijzeren- en diamantbandring, het donkere matoppervlak naast elkaar gelegen door minuscule ramen die zijn gesitueerd met kussensnijdende diamanten die in hun frames lijken te zweven. Deze studie van contrast, licht en donker, glans en schaduw, textuur en vlakheid, wordt verder verkend in een armband armband bestaande uit ijzeren banden afwisselend met delen van omgekeerde diamanten.

Hoewel gevierd voor zijn bruisende gekleurde edelsteenstukken, onderscheidt Hemmerle zich ook in sieraden van een meer strakke smaak. Zwarte, witte en aardse tinten uitstralen dezelfde briljantheid als Hemmerle’s meer chromatische creaties, grotendeels door de prachtige harmonie bij het pairen van kostbare edelstenen binnen een gratis gekleurde metalen omgeving. Een dergelijk subtiel evenwichtig akkoord wordt bereikt door een paar oorbellen van meloenparels, de zachte parels van de zilveren edelstenen van sinaasappel en perzik volgen perfect met hun koperramen en tops. Net als de rustieke toon is een paar diamanten oorbellen, de larven van de stenen gemaskerd door hun opvallende spiky instellingen.

Geef een reactie