Mix & match: zo maak je je outfit sprankelend

woman, portrait, model-5667299.jpg

Hoe maak je nou precies een perfecte outfit? dit kan je met verschillende dingen doen. Een bepaald kapsel of make up, schoenen en natuurlijk tassen en sieraden. hierbij is het wel belangrijk dat je goed naar het kleurgebruikt kijkt. Oranje met roze is namelijk een no go en kan niet goed samen gecombineerd worden. Als je bijvoorbeeld gouden sieraden draagt is dit meestal niet zo mooi als je tegelijkertijd ook nog eens zilveren sieraden draagt. Al is dit natuurlijk wel een voorkeur.

Sieraden

Alles wat glinstert straalt meestal glamour uit. Daarom zijn sieraden hier perfect voor. Je kunt kiezen voor rustige en simpele sieraden als je zelf bijvoorbeeld al een drukke outfit hebt. Ook heb je veel sieraden met diamanten en glitter erop wat je weer perfect kan combineren met een zwarte of witte outfit om dit wat meer sprankel te geven. Er is veel aanbod op internet met verschillende soorten sieraden. Hierbij moet je wel oppassen dat je voor sieraden kiest die goed voor jouw huid zijn. Sommige kunnen namelijk niet tegen nep zilvere oorbellen omdat ze anders ontsteking krijgen. Nep zilvere ringen geven bijvoorbeeld ook vaak groen af op je huid wat wel een paar dagen kan blijven zitten. Daarom raden wij ook altijd aan echte en van goede kwaliteit sieraden te kopen.

Horloge

Ook horloges heb je in verschillende vormen en maten. vaak worden deze net zoals sieraden aangeboden in het zilver, goud en rosé goud. Probeer daarom ook te kiezen voor een horloge met dezelfde kleur als de sieraden die je draagt. Zilver combineren met goud kan namelijk vaak niet zo mooi ogen. Veel mannen droegen vroeger horloges maar veel vrouwen nu ook. Een horloge is niet alleen praktisch maar kan je outfit ook daadwerkelijk helemaal afmaken. Je hebt namelijk horloges waarbij je de bandjes kunt vervangen voor een andere soort of kleur of je hebt horloges met diamantjes erin voor meer glam in je outfit.

Tas

Met een tas kan je het beste kiezen voor een tas in de stijl van jouw outfit. Heb je een schattig jurkje aan kan je dus het beste geen ruige grove tas erbij combineren. Denk daarbij ook aan het kleurgebruik. Probeer verschillende accentkleuren die voorkomen in je outfit naar voren te laten komen in jouw tas. heb je bijvoorbeeld een witte jurk aan met rode knopen? Dan is een rode tas bij de outfit heel leuk! Probeer ook altijd een zwarte basic tas in je tassencollectie te hebben. Deze kan je overal altijd bij combineren. Ideaal dus!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *