Oorbellen trends voor 2022

girl, makeup, beautiful-2366438.jpg

Het is altijd handig om goed de trends in de gaten te houden op het gebied voor oorbellen. Elk jaar zijn er weer nieuwe trends waar iedereen in mee gaat. Iedereen wilt natuurlijk met de laatste trends mee gaan. Wij bespreken in dit blogartikel de oorbellen trends voor het najaar en de winter van 2021/2022. Wat veel opvalt aan deze opkomende trends is dat de oorbellen veel groter een aanwezig zijn. Echt een modestatement. 

Gouden oorbellen

Gouden oorbellen en sieraden zijn al heel populair en blijven al heel lang een trend. Ook in 2022 zijn gouden oorbellen en sieraden weer helemaal in. Vooral de oorbellen in een 80’s style. Dat zijn opvallende oorbellen die groot en echte eyecatchers zijn.

Statement

We hebben het er net al even over gehad maar grote en opvallende oorbellen komen in 2022 heel erg in de mode. Het zijn echte statement oorbellen die je ook niet overal bij kunt combineren.

Chunky chains

Chunky chains zijn sieraden met schakels. Deze zijn al een geruime tijd in de mode en blijven ook nog een tijdje in de mode. De grootte van de schakels kunnen verschillen. Je hebt namelijk varianten met dikke schakels en varianten met dunne schakels.

Grote oorringen

Oorringen bestaan al super lang en gaan nooit uit de mode. Oorringen zijn in verschillende maten en diktes beschikbaar. Dit jaar zijn voornamelijk grote oorringen in de mode. Sommige oorringen zijn niet helemaal rond en zijn een beetje vervormd of gebogen wat ook in de mode komt.

Chandelier oorbellen

Chandelier oorbellen zijn oorbellen met franjes en steentjes. Deze kunnen dus best druk ogen en moet je op een goede manier combineren met je outfit. Je kunt dus het beste een rustige outfit aantrekken als je deze oorbellen wilt dragen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *