Over ons

Onze missie

Wij willen jou graag informatie geven en helpen waar we kunnen! Iedereen heeft namelijk een andere kijk op het leven maar ook op outfits. Misschien kan iemand jou al een accessoire aanraden om te dragen bij een outfit waar je zelf niet aan gedacht hebt.

Onze visie

Iedereen moet zijn of haar eigen style ontwikkelen. Je moet jezelf ondervinden en daarom is het goed om zoveel mogelijk accessoires en kleding stylen uit te proberen en te combineren met elkaar.

Wat doen wij?

Wij van tassen en sieraden geven je veel informatie over tassen en sieraden. We zijn op de hoogte van de laatste trends en weten alles over het combineren van tassen en sieraden met jouw outfit. Sommige tassen en sieraden zijn namelijk echt niet met een bepaalde kleur of outfit te combineren. Wij zijn zelf echt modefan en willen dit daarom graag delen met andere mensen. Sommige tassen en sieraden die in de mode zijn zijn van een duur merk wat mensen vaak niet kunnen veroorloven. Wij willen hiervoor graag een andere optie aanbieden aan onze website gaten. je hebt namelijk veel tassen en sieraden die hierop lijken die een stuk voordeliger zijn. Als je een bepaalde vraag hebt wat niet wordt beantwoord op onze website kan je altijd ons een mailtje sturen. 

yellow, backpack, bag-2565846.jpg